Passió pel pa

Com explicar-vos la importància que per nosaltres té el pa. Com, amb la matèria prima més simple: farina, aigua i llevat, es pot crear textura, sabor i vida.

El pa té una força simbòlica important i continua sent la base de l´alimentaciò diària. Passen les modes, les èpoques però el pa continua sempre. Cada dia en totes les llars hi ha una barra de pa. Garantim la qualitat en l’elaboració de manera artesana, no industrial, d’acord amb la nostra tradició. A continuació, presentem els diferents tipus de pa que elaborem.

  • Pa tradicional (cuits al forn de sola):
    • Rodó de pagès.
    • Barra de mig.Pa de màquina.
  • Barra de quart llarga i curta.
  • Barra Rústica.
  • Barra Individual.
  • Pa Integral.
  • Pa d'Espelta.
  • Pa de Nous.
  • Pa Especial:
  • Pa de Viena.
  • Pa de Xapata.
  • Pa sense sal.
  • Tronguette.
  • Pa d'Olives.
  • Pa amb Cereals.

 

 

"Les coses ben fetes, més de mig segle garanteixen la nostre qualitat."