Política de privacitat a les xarxes socials

En compliment de la normativa vigent i aplicable en Protecció de Dades de Caràcter Personal (RGPD) i la Llei 34/2002, de 11 de juliol, de Serveis de la Societat de la Informació i de Comerç Electrònic (LSSI-CE), FORN DE PA R RIUS, SL informa els usuaris, que el perfil a les xarxes socials Facebook, Twitter, Instagram i Pinterest te com a finalitat principal donar publicitat als seus productes i serveis.

Dades de FORN DE PA R RIUS, SL:
NIF: B66654963
Adreça: avinguda Canovelles, 86, 08420, Canovelles, Barcelona
Correu electrònic: riusshoponline@gmail.com
Domini web: www.forndeparius.cat

L’usuari amb perfil a la Xarxa Social que mostri interès en el lloc creat per FORN DE PA R RIUS, SL pot unir-se a la nostra pàgina, facilitant-nos així el seu consentiment per al tractament d’aquelles dades personals publicades en el seu perfil.

L’usuari pot accedir en tot moment a les polítiques de privacitat de la pròpia Xarxa Social, així com configurar el seu perfil per garantir la seva privacitat.

FORN DE PA R RIUS, SL, té accés i tracta la informació pública de l’usuari, especialment, el seu nom de contacte. Aquestes dades, només són utilitzades dins de la pròpia Xarxa Social i no són incorporades a cap sistema de tractament.

En relació als drets d’accés, rectificació, limitació, supressió, portabilitat i oposició al tractament de les seves dades de caràcter personal i que poden ser exercits davant FORN DE PA R RIUS, SL , d’acord amb la RGPD, ha de tenir en compte que:

Dret d’Accés: és el dret de l’usuari a obtenir informació sobre les seves dades de caràcter personal i del tractament que s’hagi realitzat o realitzi, així com de la informació disponible sobre l’origen d’aquestes dades i les comunicacions realitzades o previstes de les mateixes.

Dret de Rectificació: és el dret de l’afectat a què es modifiquin les dades que resultin ser inexactes o incompletes. Només podrà satisfer-se en relació a la informació que es trobi sota el control de FORN DE PA R RIUS, SL , per exemple, eliminar comentaris publicats a la pròpia pàgina, imatges o continguts web on constin dades de caràcter personal de l’usuari.

Dret a la limitació de tractament: és el dret que es limiti la finalitat del tractament previst de forma original pel responsable del tractament.

Dret de supressió: és el dret a suprimir les dades de caràcter personal de l’usuari, a excepció del que preveu el propi RGPD o en altres normatives aplicables que determinin la obligatorietat de la conservació dels mateixos, en temps i forma.

Dret de portabilitat: és el dret a rebre les dades personals que l’usuari/a hagi facilitat, en un format estructurat, d’ús comú i lectura mecànica, i a transmetre-les a un altre responsable.

Dret d’Oposició: és el dret de l’usuari/a a que no es dugui a terme el tractament de les seves dades de caràcter personal o s’aturi el tractament de les mateixes per part de FORN DE PA R RIUS, SL.

FORN DE PA R RIUS, SL  efectuarà les següents actuacions:

  • Accés a la informació pública del perfil.
  • Publicació en el perfil de l’usuari/a de tota aquella informació ja publicada a la pàgina de FORN DE PA R RIUS, SL

Enviar missatges personals i individuals a través dels canals de la Xarxa Social.

Actualitzacions de l’estat de la pàgina que es publicaran en el perfil de l’usuari.

L’usuari/a sempre pot controlar les seves connexions, eliminar els continguts que deixin d’interessar i restringir amb qui les comparteix. Per a això haurà d’accedir a la seva configuració de privacitat.

Publicacions

L’usuari/a, una vegada s’hagi afegit a la pàgina de FORN DE PA R RIUS, SL, podrà publicar-hi comentaris, enllaços, imatges, fotografies o qualsevol altre tipus de contingut multimèdia suportat per la Xarxa Social. L’usuari/a, en tots els casos, ha de ser el titular dels mateixos, gaudir dels drets d’autor i de propietat intel·lectual o comptar amb el consentiment dels tercers afectats.  Es prohibeix expressament qualsevol publicació en la pàgina, ja siguin textos, gràfics, fotografies, vídeos, etc. que atemptin o siguin susceptibles d’atemptar contra la moral, l’ètica, el bon gust o el decor, i / o que infringeixin, violin o infringeixin els drets de propietat intel·lectual o industrial, el dret a la imatge o la Llei. En aquests casos, FORN DE PA R RIUS, SL  es reserva el dret a retirar d’immediat el contingut, podent sol·licitar el bloqueig permanent de l’usuari/a.

FORN DE PA R RIUS, SL  no es farà responsable dels continguts que lliurement ha publicat un usuari/a.

L’usuari/a ha de tenir present que les seves publicacions seran vistes pels altres usuaris/es, per el que ell mateix és el principal responsable de la seva privacitat.

Les imatges que es puguin publicar en la pàgina no seran emmagatzemades en cap sistema de tractament per part de FORN DE PA R RIUS, SL , però sí que romandran a la Xarxa Social.

Concursos i promocions

FORN DE PA R RIUS, SL  es reserva el dret de realitzar concursos i promocions, en els quals podrà participar l’usuari/a afegit a la seva pàgina. Les bases de cada un d’ells, quan s’utilitzi per aquest fet la plataforma de la Xarxa Social, seran publicades a la mateixa. Complint sempre amb la LSSI-CE i amb qualsevol altra norma que li sigui d’aplicació.

La Xarxa Social no patrocina, avala ni administra, de cap manera, cap de les nostres promocions, ni està associada a cap d’elles.

Publicitat

FORN DE PA R RIUS, SL  utilitzarà la Xarxa Social per donar publicitat dels seus productes i serveis, en tot cas, si decideix tractar les seves dades de contacte per a realitzar accions directes de prospecció comercial, serà sempre, complint amb les exigències legals de la RGPD i de la LSSI-CE.

No es considera publicitat el fet de recomanar a altres usuaris/es la pàgina de FORN DE PA R RIUS, SL  perquè també ells puguin gaudir de les promocions o estar informats de la seva activitat.

A continuació detallem l’enllaç a la política de privacitat de la Xarxa Social:

Facebook: https://www.facebook.com/privacy/explanation

Twitter: https://twitter.com/privacy

Instagram: http://instagram.com/about/legal/privacy/

Pinterest: https://policy.pinterest.com/en/terms-of-service