Pagaments

Quines són les formes de pagament?

FORN DE PA R. RIUS, SL accepta targeta de crèdit / dèbit, no essent processada la comanda fins que la nostra entitat bancària hagi comprovat la veracitat de la targeta i el pagament hagi estat autoritzat. Per raons de seguretat, FORN DE PA R. RIUS, SL verifica totes els comandes pagades amb targeta bancària. Acceptem les targetes habituals donades d’alta al sistema de pagament segur Verified by Visa.

És segur utilitzar la meva targeta de crèdit / dèbit?

Sí! Totes les compres realitzades a la nostra web són 100% segures. FORN DE PA R. RIUS, SL dedica la seva màxima atenció a la seguretat del pagament per Internet. Les seves dades bancàries estan protegides i encriptades per la tecnologia més avançada. FORN DE PA R. RIUS, SL treballa amb entitats bancàries de primer nivell, que proporcionin serveis com Verified by Visa, Mastercard Secure-Code o Caixa Protect assegurant els transaccions dins la nostra pàgina.

Les seves dades bancàries és remetran al servidor de forma xifrada mitjançant el protocol SSL (Secure Socket Layer) i és transmetran en un entorn totalment segur al nostre banc. No registrem en cap moment aquestes dades.

Si te qualsevol dubte sobre la seguretat del pagament per Internet, si us plau contacti amb FORN DE PA R. RIUS, SL a través del formulari que trobarà a “Contacte”. El nostre equip d’Atenció al Client estarà encantat d’ajudar-lo.

Quan faig una comanda m’apareix un missatge d’error indicant que s’ha produït un error en el pagament. Quin és el problema?

Comprovi que el número de la teva targeta de crèdit i la data de caducitat són correctes. Tingui en compte que acceptem les targetes habituals pels pagaments.

Algunes vegades, la seva entitat bancària pot retenir els diners a la targeta durant un temps de seguretat, per assegurar que realment vol fer la compra. Li recomanem que si experimenta dificultats per a realitzar el pagament en primer lloc contacti amb la seva entitat bancària per assegurar-se que la teva targeta funciona correctament.

Qualsevol altre dubte si us plau contacta amb FORN DE PA R. RIUS, SL a través del formulari que trobarà a “Contacte”. El nostre equip d’Atenció al Client estarà encantat d’ajudar-lo.

Com puc comprovar que el pagament ha estat acceptat?

L’enviament de la comanda començarà en el moment en què s’hagi confirmat el pagament. En aquest instant s’enviarà un correu electrònic informant que el procés d’enviament ha començat.

Els articles de la web inclouen l’IVA?

Si.